Meer resultaten voor concept

concept
Inspiratie-hub voor architecten en designliefhebbers in Amsterdam Concept Gallery.
Huur ruimte bij Concept Gallery. Dimora Wandbekleding, Gordijnen en Stoffen. de concept gallery is ook te huur als event en vergaderlocatie Bel ons via 03 298 40 14 of stuur een e-mail. bezoek concept gallery. Maak een afspraak met onze partners.
Vuistregels voor een stevig concept.
Maar het belang van een stevig onderbouwd pun intended concept is minder tastbaar. Da's' jammer, want een concept is meer dan een creatief denkproces. Het ontwikkelen, doorvoeren en continu bewaken van een goed concept leidt net tot een afgewerkt en verzorgd project.
Grietens concept.
Elektro Concept HR BVBA.
Harmony Concept: schoonheidssalon in Rillaar Vlaams-Brabant.
In 1990 begonnen als schoonheidssalon, maar ondertussen uitgegroeid tot zoveel meer: doorheen de jaren kende Harmony Concept een hele transformatie. Ons doel bleef echter steeds hetzelfde, namelijk mensen mooi maken en zich goed laten voelen, onze klanten echt laten stralen.
Concept 23 definities Encyclo.
Het woord concept heeft vele betekenissen, zoals plan, ontwerp, voorlopige formulering-idee en ruwe schets. Doordat het woord concept meerdere betekenissen heeft is het van belang om het woord in de juiste context te plaatsen. Hieronder staan enkele voorbeeldzinnen waarin het woord concept voorkomt.
Concept DreamLand.
Klantendienst bereikbaar van 8u tot 22u. In Concept moet je communiceren zonder te praten. Kies de juiste iconen om je woorden uit te beelden en raad de woorden van het andere team. Kies een uitdrukking, de titel van een film, een personage, een object enz.
Concept Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Concept of met Concept in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Concept inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Concept en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons