Meer resultaten voor gevalideerd taxatierapport betekenis

gevalideerd taxatierapport betekenis
Het belang van modelwaarden in taxaties Onroerende zaken ondernemingsdatabank.nl.
IN DE KIJKER. Het belang van modelwaarden in taxaties. Als taxateur moet u referentietransacties opnemen in uw rapporten. Dat moet zorgvuldig gebeuren want zelfs de kleinste afwijking tussen de getaxeerde waarde en modelwaarden kan leiden tot aansprakelijkheid. Wat speelde er onlangs?
Taxatie Wikipedia.
Met een certificaat van DNV als enige geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie kan men worden ingeschreven in het register van de Stichting Certificering Voor Makelaars en taxateurs SCVM, met een certificaat van DEKRA kan men worden ingeschreven in het register van de Stichting Vastgoedcert.
Over het NWWI.
Valideren betekent in deze dat wordt gecontroleerd of de taxateur én de taxatierapporten voldoen aan de strenge kwaliteitseisen zoals deze door de WEW zijn voorgeschreven. Inmiddels stellen nagenoeg alle geldverstrekkers een door het NWWI gevalideerd taxatierapport zelfs ook voor niet NHG-financieringen verplicht.
NWWI Wat is de betekenis daarvan? Makelaar-advies.nl.
Er kan nu een gevalideerd taxatierapport worden opgemaakt voor de waardebepaling van het huis. Het is daarbij aan de taxateur, u dus, om op basis van zijn expertise en als kenner van de lokale markt de waarde vast te stellen.
de TaxatieReus.
De verkoopmakelaar staat aan de zijde van de verkoper en uw aankoopmakelaar aan de uw kant als koper. Zij zijn dus beiden betrokken bij de transactie en daarom dient er dus een onafhankelijk taxatierapport te worden opgesteld door een derde makelaar / taxateur.
Home Timmerman Makelaardij, jouw makelaar.
Een deskundig en NWWI gevalideerd taxatierapport, geaccepteerd door alle grote geldverstrekkers. Snel geleverd en concurrerend geprijsd. Wij zorgen voor een snelle opname van het pand en een vlotte maar zorgvuldige afhandeling. Voor een taxatie in verband met een woningfinanciering, echtscheiding, waardevaststelling of andere reden, ben je bij ons aan het juiste adres!
Taxaties volgens PTA aanbevelingen Onafhankelijke Taxateurs Nederland.
Taxateurs maken bij hun werk veelvuldig gebruik van rekenmodellen. Deze modellen dienen vooraf te worden gevalideerd. Ook moeten zij periodiek opnieuw worden beoordeeld om er zeker van te zijn dat zij nog steeds geschikt zijn voor de beoogde doelen. Binnen een taxatieorganisatie moeten er actieve procedures zijn om de kwaliteit van en de kennis rond rekenmodellen op peil houden. Ook hier roept het PTA de brancheorganisaties op om het voortouw te nemen en richtlijnen uit te vaardigen. In de accountancy worden modellen gebruikt die ook in de taxatiewereld kunnen worden toegepast. Verder is van belang dat bekend wordt gemaakt welke gedragsregels er omtrent rekenmodellen en de validaties daarvan van toepassing zijn in een taxatiekantoor. Voor gebruikers van taxatierapporten, zoals beleggers, financiers en toezichthouders, is het belangrijk om inzicht te hebben in de wijze waarop een taxatierapport tot stand is gekomen.
Contact opnemen.
Na het verzenden van het formulier wordt u zo snel mogelijk door onze taxateur gebeld tevens ontvangt u een mail met daarin de contact-gegevens van de taxateur. Komt u er met het aanvraagformulier niet helemaal uit, kies dan voor" bel me terug" Voor andere vragen, bel de taxatielijn: 088-4303020.

Contacteer ons